6.4.2012

Herra J:n kevät

Kyllä taas on omistajan huumori koetuksella tuon hormoonihirmun kanssa. Kevät ja silleen. Putkiaivon mielen valtaa naiset kutakuinkin 24/7 ja joutuu vetämään ihan vaan muutaman kerran syvään henkeä päivän aikana. Haluaisinkin nyt esitellä meidän arjen muutaman aivan loistavan osuvan sarjakuvan kera. Silvuplee, tässä siis muutama Ellu&Allu (jonka piirtäjä on selkeästi uroksen sielunelämästä perillä :):(Lähde: http://elluallu.vuodatus.net/)

Lenkillä siis kuljetaan nenä kiinni maassa, päivällä tuijotellaan kovin kaihoisasti ikkunasta, vingutaan takapihan ovella, että saiskos mennä aidan viereen päivystämään mahdollisia naisvieraita, rakastutaan ihan jokaiseen narttuun tasapuolisesti.... Sellasta. Onneks kevät on vaan kerran vuodessa, right?

Agilityrata on ehkä maailman ainut paikka, jossa ei ole tytöt mielessä. Toki vain silloin kuin suoritetaan. Jessus sentään, jos sitä sattuu jäämään koutsin kanssa keskustelemaan, niin se on n. sekuntin tuhannesosa, kun armas putkiaivoni ampaisee kentän laidalle tyttöjä naurattamaan. Luoksetulohan tuolla muuten kyllä toimii, mutta jos on just naama daamin hanurissa, niin "Joojoo, tuun ihan just". Ja se on oikeesti vaarallista, että käsky tänne ei ole ehdoton myös näissä tilanteissa. Niimpä joutuu olemaan aika tiukkana, kun koiraa joutuu hakemaan sen sijaan, että se kipittäisi luokse ihan itse :(

Tänään käytiin iltapäivästä Nuuksiossa mökkeilemässä. Ramseksen mieleen ei kamalasti ollut Javan saapuminen hänen kuningaskuntaansa, mutta hyvin se siitä lähti sitten yhteiselo sujumaan pienten alkukankeuksien jälkeen. Tällä kertaa reissussa siis Sarin Ramses & Nefer -pentunen ja Helin Kick & Bea Javan lisäksi. Tässäpä muutamat valokuvatukset varsin haastavasta kelistä, kun ensin tuli vettä, sitten räntää ja sitten lunta. Ja oli oikein harmaata, nihkeää ja sellaista muutenkin oikein keväistä keliä koko rahalla.

Kikiiiiii! Ja juoksee siis ihan ilman rautalankoja koivissa ;)

Shelttineitokainen Nefer 16vk

Tuleksäää sieltä!?

Kikin kohteliaat kaksi sekunttia etumatkaa Neferille

Jejjjjj, nyt äkkiiii!

Pesonen ja Kiki ottamassa lenkkiä

Turkis otti hyvin rauhallisesti zetoria kotiintultua sohvannurkassa ja alkoi raotella silmäluomiaan vasta kun oli treeneihin lähdön aika. Mentiin siispä tuuraamaan päästäislomalaisia ESS -treeneihin ja Helillä olikin hihassa aikamoisen juoksupainotteinen irtoamisrata. Ja hell yeah, kyllä me se nollalla saatiin vedettyä tokalla vedolla, joten hyvä fiuwis tuli! Kolmoselle piti tehdä takaakierto-persjättö, jolla sai itse tarpeeksi etumatkaa omalla liikkeellä työntämään muurille ja siitä sitten jatkamaan. 10. hypyn koira seivas upeasti, kun en vaan juoksukisassa ehtinyt millään tarpeeksi samaa matkaa, mutta vilkaisusta huolimatta meni esteelle. Putket meni superisti ohjaamalla muurin puoleisesta päädystä ja kepit joka kerta virheettä. Siitä sitten pakkovalssilla putkeen ja loppusuoraa rallattamaan.Tein vaan muutaman ratavedon ja sen lisäksi itsenäistä puomitreeniä (kolmas veto oli ihan törkeen hyvä!) ja hyppy-putki eteenlähetystä superpitkällä matkalla. Siinä hankaluus meinas olla ihanat naiset kentän laidalla, jos hetsauksen jälkeen irtipäästäessä sillä ei katse ollut targetissa. Mutta muutama onnistunut eteenlähetys oli hieno homma suuresta häiriöstä huolimatta ja siihen oli hyvä lopettaa tältä erää. Huomenna vielä kevyet muistuttelutreenit Sporttarilla ja sunnuntaina sitten aamulla ottamaan muutama kisarata. Sellasta tällä erää, kevättä rinnassa ja jossain muuallakin :D

3 kommenttia:

  1. Voi tuota poikakoira rankkaa elämää! Hauskoja sarjakuvia. Itsellä aina ollut vaan tyttöjä niin en ole saanut kokea tuota poikien keväthurmosta ^^ Ihania kuviakin, suloinen Neferkin :)

    VastaaPoista
  2. Jep, se on kevät ja rakkauden aika.. <3

    VastaaPoista
  3. Tämä se vasta onkin hauskaa aikaa :D Onneksi työt se tekee kunnolla siitä huolimatta, että maailmassa on paljon rakastettavia daameja, mutta on pikkusten omistajan pinna joskus kireällä. Ei oikein ruokakaan maistu, kun niin paljon suurempia kysymyksiä pienellä ratkottavissa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)