19.1.2013

Aluevalkkua


Viime viikon sunnuntaina oli taasen aluevalmennukset ja sain sieltä jopa jotain pätkiä videolle asti. Oli aika semirankat treenit, kun yhteensä rata-aikaa siinä neljässä tunnissa per koirakko oli miltei 40 minsaa :o Siihen sisältyi kaksi knockout -rataa ja loppuun vielä pidempi ratatreeni. Meinasi omat paukut välillä loppua taapertamisessa ja valitettavasti sen kyllä näkee miten voi ihminen olla myöhässä. Grrrr.

Aiemmin ei olekaan knockoutteja tullut tehtyä, mutta kuten arvata saattaa, niin ei Jalmaria radalla kiinnosta mikään muu kuin tekeminen ja äiskä. Pariksi saatiin kelpieneiti Aune, joka välillä vilahteleekin kuvissa. Enemmän siis haastetta oli jälleen siinä omassa tekemisessä. Rimoja saatiin lentelemään, kun oikein koitti parhaansa mukaan häiritä, mutta pakko nostaa piskille hattua, kun kaikki treenit vedettiin kuitenkin kisakorkeuksissa 45cm:lla.

Jostain syystä vasemmalta putkeenleikkaukset oli Herra J:lle haastavia tänään (oikealta zero ongelmaa, en tajua), niin karvanaamio laittoi sit mut juoksemaan, kun piti ehtiä sisäkaarrokseen. Kiitsa vaan niin otus. Kepit oli tänään hyvät, etenkin pitkältä lähetetty avokulma, jossa se ihan itse päätti oikean välin. Ja toki noi onnistuneet takaatyönnöt oli kans bueno. Mutta harjoitukset jatkuu siis, ei tässä ny ihan vielä olla täydessä terässä :D

Tiistaina käytiin Helin kanssa vapaatreenaa ja olikin tosi hyvät treenit. Paljon lyhyttä perustreeniä takaaleikkauksin ja paljon palkkaa. Sen lisäksi fiksasin hieman keinun suorituspaikkaa, kun otus jää parikytsenttiä liian taakse laskemaan keinun. Hyvät, lyhyet, tehokkaat suunnitellut treenit on aina jees ja pitää tällä konseptilla jatkaa jatkossakin.

Tänään käydään sitten vähän palauttelemassa kisarutiineja ilman sen suurempia tavoitteita. Koitetaan nyt tehdä vaan kolme jokseenkin sujuvaa suoritusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)