21.7.2013

Niiiiiiin lomalla -arki kutsuu?

Jebou. Kaksijalkainen on niin lomalla, että hätäisempi voisi todeta jopa olevan vallan kassalla :) Viimeinen lomaviikko siispä käynnistyy huomenna, mutta sen verran iloisesti olen kyllä lomani viettänyt, että menishän tuossa vielä muutama lisäviikkokin kyllä ilman tuskaa...  Meillä koikkulitkin lomailee yleensä heinäkuun, vaikka mietiskelinkin sitä tuossa yksi päivä ihan tosissaan, että eikös kannattais treenaa sillon, kun sitä kerranki ehtii ;) No, tärkeämpää on ehkäpä kuitenkin huolehtia siitä, että otus saa lomaa riittävästi vuoden aikana ja riittävän pitkiä pätkiä, niin pysyy pää ja loppuruho vedossa.

Mikkelin kisat käytiin siis vetämässä aika kylmiltään, mutta ehkäpä se sopii jossain määrin meille. Tässäpä vielä A+ B -kisat filmillä lauantain osalta. A-rataa ei kommentoi enää ohjaaja ja B-rataan Javalla ei ole lisättävää ;)


Sen verran uutta kautta on kuitenkin lähdetty pohjustamaan, että käytiin tuuraamassa vikoissa tehistreeneissä Jennan silmien alla. Siellä olikin oikein kiva rata odottamassa, jossa pääsi koirakin irrottelemaan ja kuitenkin mausteena muutama tekniikkajuttu. Pitää väsätä pikainen toisinto rataohjelmalla, kun oon joskus pc:n äärellä. Ainakin koulutettavat tulevat kohtaamaan sieltä muutaman pätkän seuraavan kerran treenatessa :D

Se mikä minulle oli yllätys, niin Javan sylivekki-jaakotukset. Lähestulkoon täydellisiä jokaikinen kerta :o Ohjauksia miettiessä en siis uskaltanut siihen lähteä, vaan ihan tylsiä huonoja valsseja, mutta ihan suotta. Paljon parempia linjoja, tiukempia kaarroksia ja vitsi mikä draivi. Sen lisäksi viilattiin saksalaista, kun aiemminkin Javan ponnistuspaikka on ollut väärässä reunassa johtuen siitä, että kippari ei käske ajoissa hyppämään pitkänä ristiin. Sen lisäksi saatiin sitten backlap kotiläksyksi siihen kuosiin, että ensi vuoden arvokisoihin mennessä se olisi käyttörepertuaarissa. Ihan vaan sen takia, että tuolle otukselle poispäinlähtevät ohjaukset on vähemmän mieluisia.

Sen verran tulevaa kautta on ehtinyt miettiä, että meidän teema tulee olemaan varmuus. Yritetään tehdä töitä siis sen kanssa, että nollaprosentti saisi nostetta ja jotta ihan itse oppisin vaikkapa luottamaan tuohon koiraan - ja samaan hengenvetoon ennakoimaan enemmän. Koiruus on väläytellyt vielä yhtä vaihdetta, joka tuolla olisi jemmassa, kun päästään vaan sille tasolle, että mun ei tartte kuin näyttää tehtävä ja sen jälkeen katsella perävaloja. Ei tule tapahtumaan päivässä, eikä edes kahdessa, mutta sen takia se onkin nyt tulevan kauden juttu. Katsellaan mihin sillä päästään :)

Treeniä on ainakin tiedossa. Javan urakka jatkuu siis tällä kaudella HSKH:n huipputehoryhmässä joka toisen viikon ulkopuolisten kouluttajien treeneissä ja Niinulle ollaan menossa ainakin syksyksi näin ens alkuun. Sieltä siis rytmiä ja linjoja hiotaan. Plus tietty noi seuratreenit siihen päälle maanantaisin, niin ei kamalan tyhjäksi kalenteri sitten jää. Kisarutiinia pitää myös hakea enemmän kun viime kauden startit jäi monestakin ikävästä sattumuksesta johonkin reiluun kolmeenkymmeneen ja jotta päästään edes kisafiiliksestä kiinni, niin meidän pitäisi kuutisenkymmentä starttia saada alle, niin tiedetään missä mennään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)