4.11.2014

Se ajattelee sittenkin!

Nalperolla on yksi perustavanlaatuinen ongelma. Se on nimittäin se, että aksa on niin kamalan mukavaa, että pieni turkis voisi vaan posottaa menemään talla pohjassa erinäisiä vauhdikkaita esteitä suorittaen. Ajattelu ei aina ole se vahvin lenkki, joten siispä palauttelin otukselle mieleen keppikäskyerottelua pikkupikatreenillä.

Videolla on kaikki vedot ja näkyykin ihan superhyvin miten lamppu syttyy pikkunupissa ja sen jälkeen kaikki kulmat menee ihan kuin vettä vaan ja sen takia taidan tämän jakaa ihan blogissakin. Tosin sitä ennen sitä oikeaa moodia saa vähän hakea, kun tekishän se kyllä, mutta mieluusti sata asiaa. Mm. esteille sinkoamisia (maksihyppy - ei haittaa) ja pöydän kautta vauhdinottoa.

Paimenkoiraominaisuus on myös herkästi tuo virheen toistaminen, joten sen sijaan, että runnoisin asiaa läpi "No kyllä tämä PITÄÄ osata", helpotan tehtävää muutamaan otteeseen ja tsädääm, sen jälkeen kepeissä ei enää ookkaan mitään ihmeellistä. Helpottamisen jälkeen (näyttö, siirryttiin suoraan näköyhteyteen oikeeseen keppiväliin ja lopulta esteen viereen) pääsinkin sitten vaikeuttamaan harkkaa aikalailla, kymmenestä metristä oikeeseen väliin. Pienellä eläimellä on sittenkin ne aivot saatavilla, myös aksatreeneissä <3


Klikkerillä, sheippaamalla ja etupalkalla saa aika paljon aikaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)