6.1.2015

Vaihdetaan vuosi

Näin relasti meillä otettiin uusi vuosi vastaan paukkeesta huolimatta. Onni on kaksin kappalein raketti-immuuneja otuksia :)Oman elämänsä sankarit pääsivät myös koeajamaan Koirauimala Sippuran Kivenlahdessa, kun viikonloppuna oli kylmää, märkää, tuulista, loskaa. Siinä on siis käytännössä jo neljä varsin pätevää syytä tehdä jotain muuta, kun tarpoa tunnin päivälenkkiä raikkaassa ulkoilmassa. Niimpä suuntasimme siispä Espooseen polskimaan puoleksi tunniksi. Otukset oli niiin intopiukeena, että vitsi, uimaan jej, vesileluja, jej! Rampin hahmottaminen oli näköjään Natille vähän haastavaa, kun käytännössä siihen pitää hypätä reunan yli ja täysimustana koira ei ilmeisesti ihan aina tiedä miten syvää siinä on. Ja sitten kun Nippe vähän sählää, niin ei se edes muista mitenkä se nyt minuutti-kaks sitten menikään...

Onnellinen merihirwilö

Kaksi innokasta uimaria odottamassa omaa vuoroa altaalle

Ja näin se homma toimii!


Videodemonstraatio: Uimamaisterit testaa

Uusissa altaissa otuksille pitää aina kertoa miten täällä toimitaan; mistä saa mennä uimaan, milloin ja mihin tullaan takaisin. Java piti ekalla kerralla vaan kevyesti tuuppaa rampilta uimavaihteelle ja sitten se tarzanina sai itseasiassa noustua ylöskin altaanreunalta, jonka jälkeen sille prosessi oli uudessa altaassa kovin selkeä ja viitsi jopa käyttää ramppia oikein. Nati taas on yks vuosisadan sählä. Ei voi kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu... Se pitää ensin käskeä altaaseen ja sitten heittää lelu, koska muuten se juoksee allasta ympäri ja piipittää, että "miten mää saan ton lelun ku se on eksynny tonne". Huoh! Mutta hienostippa nuo loppupeleissä puolituntisen kroolasivat ja itse sain vaihtarina väsyneen duon loppuillaksi kotiin. Ei tarttenu potea huonoa omatuntoa illan viettämisesti sushi-illallisella ja leffassa.

Pätsmän!
Vuoden vaihteen ekat kisatkin on paketissa. Eikä yhtään hassummin. Tosin klo 7:45 Ojangossa vapaapäivänä kylmässä ja pimeässä säässä koettelee kyllä minun näkemystäni kisariemusta. Markku Kaukinen oli puuhannut taas sellaiset syheröbaanat takaakiertoa takaakierron perään, mutta meille siitäkin huolimatta tulosrivi 5-0-0. En edes tiedä mistä lienee toi vitska tuli, hyvä baana kuitenkin Nalulta sekin. Nollat riittivät tällä kertaa sijoihin 2. & 1., joten vuosi käynnistetty aikamoisen vauhdikkaasti. Hyvä Nalpero! Uusi pätmänaiheinen panta on selkeesti pienelle supersankarikoiralle nappivalinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)