9.3.2015

Piluilua Javan malliin

Viikonloppuna kirmailtiin oman seuran kisoissa kolme starttia ja pääasiallinen tavoite oli 1) olla tekemättä yhtään lentokeinua 2) keskittyä rytmitykseen linjojen ohjaamisessa. Yllättävää kyllä, molemmat tavoitteet täyttyi. Keitoksen Java toki vielä maustoi pikkupiluilulla ja piti sitten hipsauttaa takakoivilla hellästi pari rimaa (taaaaaaaaaaaaaas!), mutta sekään ei kyllä häirinnyt sitä faktaa, että edellä mainitut kohdat onnistui ja jatkettiin baanaa ihan muina ankkoina pikkurimoista huolimatta. Ja jopa vikalla radalla pysyi kaikki rimat ylhäällä, joka sitten riitti 3./42.

Tulosrimpsut näköjään oli seuraavaa:
JavaYokotai Blue MoonSatu TuomelaHSKH33,164,52-8,8455
JavaYokotai Blue MoonSatu TuomelaHSKH29,114,98-7,8955
JavaYokotai Blue MoonSatu TuomelaHSKH31,994,53-8,010-8,01Laakahyppyyn tarttettais otukselle vähän lisää ilmaa, niin ei tassut kolistelis suotta rimoja. Tarttis tehdä siis jotain... No, sekin on toki Javan eduksi mainittava, että eipä näköjään työntekoon näkynyt se, että kotona pyörii yks tärppinen Nati. Tosin lievä vallattomuus siinä kyllä on lisämausteena nyt kevään myötä, joka kisapaikalla on snadisti raivostuttavaa *hauhauhauväksväksjokonytentänytmennääköradalle* vuoroa odotellessa (ei sillä, että se osaisi odottaa hiljaa muutenkaan, mutta nyt on lisäpotenssi vielä matkassa). Radan jälkeen se sitten taas tasoittuu kaverin kierrokset, mutta joo, kevät....

Kaiken kaikkiaan oon kyllä vallan tyytyväinen viikonlopun baanoihin, kun tuon karvalakin kanssa sai kuitenkin tehtyä kolme ehjää rataa ja itse en myönnä mitään massiivisia ohjausmogia myöskään tehneeni :)

3 kommenttia:

  1. Äh anteeksi! Toi otsikko herätti kyllä lukihäröisessä jonkin asteen naurun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaha, haiskahtaa siltä, et siellä ei oo nyt piluiltu tarpeeks :D Ehkä retki Ooooohvenanmaalle inspiroisi?

      Poista

Kiitos kommentistasi :)