8.4.2015

Pentukuvavaroitus: Vähävirtaisia Jalmineja ;)


Yks haluaa nyhtää hupparin naruja, toinen puree sillä välin varvasta ja kolmas kiskoo itsensäpainoista kameraa selän takana. Neljäs olikin jo onneksi ehtinyt lähteä omaan kotiinsa :D Käpylaaksossa olikin aikamoinen hundkarusellen, kun kolme termiittiä vipelsi pitkin poikien pentuhuonetta. Siellä jo huudeltiin kovin tomerasti, että aitauksen ovi auki NYYYYYYYT, kun itse oli vielä takkia ottamassa pois ja ollenkaan ei meno hyytynyt iltapäivän mittaan. Välillä vetäisivät kahvitauon mittaiset pikkupäikkärit ja sitten taas ralli jatkui: leluja riepoteltiin, painittiin, komennettiin kameraa, purtiin varpaasta, syötiin kameralaukkua.... En kestä, aivan mahtavaa poppoota!Tässä vielä murmelien 7vk poseeraukset. Mustavalkoinen poika Koda tosiaan olikin jo ehtinyt lähteä ilahduttamaan perhettään pitkäperjantaina, joten kuvissa ainoastaan tehokolmikko. Satulta varmaan saankin jonkun fotosen myöhemmin tuostakin otuksesta.

Trikkijäbä

Mv-n, "Jade"
Blm-n <3<3
Kyselyjä näistä on ollut ja kotiehdokkaitakin kyllä, mutta siellä saattaa vielä joku pentunen etsiä sitä omaan "Teh Kotia" nytkun aletaan katsomaan kuka lähtee minnekin. Aikamoisen energistä sakkia, joten ihan mihin tahansa ei voi vaan tuupata. Kiinnostuneet voivat olla yhteyksissä Satuun, 045 676 4149.

3 kommenttia:

 1. Ihania pentusia!! En uskalla mennä katsomaan kun alkoi tuntumaan että trikkikin voisi olla ihan kiva väri ja sitten voisi aloittaa juoksaritreenit ihan puhtaalta pöydältä (joo-o, tosi hyviä perusteita pennun hankinnalle!!).. tähän asti kun olen ollut sitä mieltä että ottaisin vain merlen tai mustavalkean. :) Kaikille tulee/on tullut pentu ja tunnen itseni ihan ulkopuoliseksi ja olen ihan valtavan kateellinen, mutta jospa tässä nyt pari kolme vuotta jaksaisi venyttää, ehkä sitten... :)

  T Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata mennä katsomaan, ne on IHAN KAMALIA <3___<3 Teräviä hammeja ja kamalasti ideoita ja aivoituksia mitä niillä voi tehdä.

   Kyllähän yks trikkikin sujahtais värisuoraan ihan huomaamatta ;)

   Poista
 2. Ja meno yltyy mitä ikää tulee vaan lisää <3 Onneksi tänään taas yksi muutti uuteen kotiin..niin ehkä mahdollisesti olisi vähän rauhallisempaa eloa meillä ;) ;) (ehkä on vain toivoajattelua)

  Tosiaan miten Satu jo kirjoitti tuolla, niin ihan mihinkä tahansa kotiin näitä ei voi tuupata. Hakusessa mukavat ja aktiiviset kodit pentulaisille <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)