1.12.2015

Marraskuu-buuuu

Marraskuu ei ole missään nimessä lempparikuukausia. Se on vähän niinkuin kuukaudessa olisi 30 maanantaita. Ihan yhtä lystikästä. Kaikesta näköjään selviää, kun nyttenkin on jo joulukuu. 16 päivää töitä ja sitten onkin kesän jälkeen eka pieni loma, jolloin ohjelmassa ei-mitäänniä. Jej.

Marraskuun kärkeen vedettiin ruuhkaviikonloppuna myös pikainen Fidari. Kiire ja hässäkkä vaikutti toki vähän omaankin valmistautumiseen, ettei ratapiirroksia ehtinyt juuri etukäteen tuijotella ja sitten sitä vaan ryysäsi paikan päälle ihmettelemään. Tällä nyt on ehkä tietty lineaarinen vaikutus siihen loppusuorituksen laatuun, mutta kaikesta huolimatta meni olosuhteisiin nähden vallan kivatsusti.

Juhan treenien videota en ole näköjään puhelimesta edes purkanut, joten tässä nyt sentään kärkeen sitten Jounin, Jan-Egilin ja Annan kirmailut. Olisi kyllä kieltämättä ihan asiallista käydä treenien anti läpi samantien tuoreeltaan viikonlopun jälkeen, mutta ehkä tämä vaan sopii tuohonkin kaavaan, että vedetään riittävällä kaaoksella loppuun asti. No, hauskaa oli enivei, sen verran ainaki muistan. Ja Nalpe oli hilpeä.Muutama viikko sitten pikkuapina Piippi nappasi itselleen myös varsinaisen marraskuun kiusauksen: kennelyskän. Iso buu sillekin. No, onneksi meillä se oli sitten vallan lievänä kylässä ja pari päivää riitti pärskettä, eikä myöskään muu lauma sairastunut. Toki se on sitten tarkoittanut pari viikkoa karenssia koko porukalle, joten lienee Javakin sitä mieltä, että marraskuu on ihan tyhmä juttu. Kaikki Fidarin kotiläksytreenit vallankin tekemättä ja tietty kaikki muutkin treenit holdissa. Ollaan siispä otettu koko poppoo aikamoisen iisisti tämä kuukausi. Josko se tästä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)