6.12.2015

Menin, näin ja voitin. Vai ajoin, juoksin ja oli kivaa?

Ehkä enemmän jälkimmäistä. Kävimme Nalperon kanssa viettämässä laatuaikaa Kotkassa kolmen startin verran noin kolmen kuukauden kisatauon jälkeen. Sinäänsä vähän hasardia, kun en meinannut sitä enää puomille pysäytellä ja eihän me olla vielä yhtiäkään treenejä päästy edes tekemään juoksarilla radan osana, ko seuran esteet lähti ensin ulkoa talvisäilöön (siellä oli riittävästi tilaa, hallissa ei oikein) jo aika päiviä sitten ja sen päälle oltiin vielä pentuapinan karenssissa. Nooooh, mikäpäs siinä ko kerranki vapaata kalenterissa, loistavaa seuraa tiedossa ja voidaan vaik mennä kisoihin treenaamaan sitten. JA kerranki medit aloitti vasta iltapäivällä <3


Yllätykseksi eka baana menikin vallan kivasti ja Nalpero nappasi sieltä voiton. Ja puomikin osui, ohhoh! Tokalla radalla se tuli aivan sairaan hienosti vikalle askeleelle asti ja sit eteenfokukseen tuli pieni häiriö ja sieltä loikka. Mutta tasapuolisuuden vuoksi minäkin hankin vielä kiellon. Huomaa taas, että vähä tatsia puuttuu ajoituksista ja rytmityksistä, kun ei ole kisannut eikä treenannut, mutta noin yleiskuvaltaan kuitenkin vallan kivaa menoa. Vikalla radalla opin ainaki sen verran, että jos putki on hyppylinjalla, niin pieni haltuunotto ei riitä, vaan tarvitaan iso haltuunotto. Loppuradalla pidettiinkin sitten eniten kivaa ja annettiin vaan mennä, niin hauskaa!

Niin kiva käydä kyllä tuolla "maakunnissa" kisaamassa, kun meininki on ylipäätään vallan rentoa. Paljon tuttuja luonnollisesti ja erityinen iso sydän, ko paikalla oli samaan aikaan myös jalminipojat Elmo & Tape <3. Toki koettiin myös kotkalainen lauantaidisko, kun hallista hyytyi valot pariin otteeseen illan aikana, mutta ei se niin vakavaa. Tuleehan siitäkin toki tosi kiva fiilis, kun ihan tuntemattomatkin tulee radan jälkeen kommentoimaan, että olipa ihanan vauhdikasta ja iloista menoa, vaikkei ees nollaradasta ollut kyse. Ja tietty aina kiva nähdä Piipin kasvattaja-Satua, kuulemma oli iso pettymys kun Piippis ei tällä kertaa ollut mukana. No, ens kisoissa sitten taas myös Piippi-Show, nyt halusin viettää Nalpen kanssa laatuaikaa.

Perjantain lenkkiasu, ainakin näkyy ja pysyy kuivana!

2 kommenttia:

  1. http://paimenlauma.blogspot.fi/2015/12/11-ette-arvaa-mita.html Teille olisi haaste :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)