2.5.2017

Make agility great again

Taannoisena viikonloppuna käytiin sipaisemassa aito kevätretki Kotkaan, jossa ei auttanut hätäillä kisakirjojen tai aikataulujen perään. Lähtö kun minulla oli jo kasin maissa kotoa ja paluu koitti siinä iltayhdentoista hujakoilla. Siis kerrankin kisareissulle oikein pitkän kaavan kautta maakuntiin! Kotkassa tarjoiltiin samana päivänä maksikolmoset plus ykköskakkoset, joten kisaseuraksi saimme Helin & Kickin.

Kyllä kelpaa kesäkelissä ajella!

Ekana irti pääsivät maksit ja sieltä napsahtikin heti ekalta radalta täyskymppi nollavoitolla ja sitä myöten sertitilin korkkauksella, joten päivä oli plussalla heti aamupäivästä lähtien. Tokihan me sitten maksien jälkeen hipsittiin kevätretken henkeen sopivasti juhlistamaan saavutusta parsaviikoille Fransmanniin ja päästiin tuoreeltaan kohottamaan kuohuvat lasilliset ruusukkeelle! Tässä alkaa olla agilityreissu mun makuun :DIllaksi palattiin sitten hallille ja onneksi kisat olivat sen verran etuajassa, että kakkosetkin pääsivät alkamaan puolisen tuntia aikataulusta etuajassa. Pepiinillehän tämä harjoitus oli ennen kaikkea treeniä uudesta hallista, pohjasta, esteistä ja pitkästä kisapäivästä. Ensimmäinen startti menikin sitten vähän hassutteluksi, kun ei sukkula saanutkaan taivutettua itseään oikeaan keppiväliin ja sen jälkeen hassuteluvaihde meni silmään. Muutenkin tosi onnistunut startti, kun pikkupeto kokeili sitten kaikki mahdolliset kriteerit läpi: lähdöstä varastamisen, keppien lopettamisen kesken, haltuunottokäskyn ignorauksen ja vieläpä keinun vapautuskäskyn unohtamisen. Hupsis!

Toisella radalla pikkukoira sitten skarppasi nollavoiton verran ja sitä myöten kakkosista siispä kaksi LUVA:a takataskussa. Muutenkin tälle radalle lähdettäessä mun ainut ratasuunnitelma oli pysyä pois edestä ja antaa koiran vaan posottaa. Näytti siis toimivan ja päästiin oikein iloisissa tunnelmissa kotimatkalle: molemmille jotain kotiinviemistä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)