26.6.2014

Näillä mennäänPääsiäisenä saatu viimeinen agisertikin on nyt vihdoin vahvistettu myös SKL:n konttorissa, joten Nalpero on nykyään ihan virallisesti FI AVA FI AVA-H Yokotai Blue Moon. Sitä voisi alkaa tähyillä kisoja vaikkapa tuolla etelänaapurissa, joskos lähtisi seuraavaksi vaikkapa voittoa sieltä hakemaan.

Viime aikoina meillä on otettu aikamoisen iisisti. Juhannus oltiin mökillä vaihtelevaa säätä uhmaamassa ja sekös karvanaamareita miellytti. Nippens on kantanut käpyjä ja keppejä, joilla on näppärä teljetä joko a) puuceen b) saunan tai c) mökin ovi niin, että heittäjä on sisäpuolella. Ja sitten onkin hyvä pällistellä ulkona, notta mikä on kun ei mitään lennä. Java on enimmäkseen ollut kaikessa mukana. 

Tehiskausi 2013-2014 saatiin myös päätökseen Jennan MM-viimeistelytreeneillä. Ihan huikean hauska ja opettavainen kausi ollut meillä huippukoulutuksen parissa ja ennen kaikkea porukka on ollut ihan ässää! Sen kunniaksi kasattiin "pienet" nyyttärit kentän laidalle, jotta juoksutreeneissä kadonneet grammat saadaan äkkiä takaisin. Itse treenit meni oikein putkeen ja ihan luvan kanssa. Naureskelin rataantutustumisessa, että jumalauta jos Java kieltää yhdenkin putken, niin myyn sen - ei tarttenu myydä :D

MM-viimeistely muistin syövereistäNalpero <3

Tänään lähdemme Mikkelin kautta Rovaniemelle ja viikonlopun jälkeen mahdollisesti vieläkin pohjoisempaan lomailemaan. Toivotaan nättejä Norjan maisemia :)

Ainiin, pakko vielä onnitella Javan ensimmäisen pentueen nelikkoa 2-vee synttäreistä: Elmo, Ela, Emmi ja Elton. Upea katras mahtavia koiria niistä kasvanut ja ennenkaikkea mahtavaa nähdä miten tyytyväisiä omistajat ovat koiriinsa olleet. Ertiyiset onnittelut vielä Elmo -poijjaalle, joka riipaisi itsensä jo kesäkuussa nollavoiton kera kolmosiin. Syksyllä samoissa geimeissä siis isi ja poika ja tunnistatte kyllä ;) Onnittelut mahtiduunista Katja & Epe, teistä kuullaan vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)