15.8.2015

Pentupilami jo vuoden puolikkaanJa sehän alkaa näyttää jo ihan koiralta! Hieno aasilapsi :) Strategiset mitat 6,8kg ja n. 38cm. Toiveissa olisi, että se muutaman sentin vielä ainakin venyisi vaikka noista kilometrisääristä, niin kelpaisi sitten isona tyttönä kirmailla agilityn parissa. 

Mitä tulee agilityyn, niin sen aloittamisen olen ihan suosiolla jättänyt myöhemmäksi. Kakaralla on niin paljon tärkeimpiä ja hyödyllisempiä asioita opeteltavana kuin joku estehyppelö, joten meiltä ei tosiaan tulla näkemään mitään pentuaksafilmejä - koska niitä ei vaan ole :D Se on tehnyt kolme kertaa putken kentällä ja cik-cap -treeniä on käyty siivekkeelle yleistämässä. Muuten se on käynyt vaan leikkimässä siellä sillä ajatuksella, että opetan sitä fokusoimaan tarmonsa minuun ja yhteiseen tekemiseen, eikä esim. viereisen kentän aksaavien koirien jahtaamiseen. Saalisviettiähän tällä on, joten työsarkaa jo siinäkin. Ensimmäisen 2x2 portin sheippaamisen voisin seuraavaksi aloitella.

Ionaa ei ole myöskään ilmoitettu mihinkään pentuagilityihin tms. Talvikaudella siitä tosin tulee Javan tuuraaja HSKH:n ryhmään sillä ajatuksella, että se pääsee leikkimään ja hassuttelemaan hallihäiriöön silloin tällöin. Pentutokoa voisin sille haluta, mutta harmillisesti sopivia kursseja ei ole vielä sattunut kohdalle. 

Lapsikoiran duuni on tällä hetkellä leikki, pentupainit ja temputtelu. Uskoisin sen olevan oikein tyytyväinen tähän agendaan.

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea puolivuotiaalle Ionalle! T: luna&co

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iona kiittää ja toivoo lahjaksi makkaroita :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)