6.1.2010

Javan ekat agireenit

Voi että mamma on ihan pakahtua täällä! Java oli niiiiiiiiiiin hyvä!

Tänään käytiin Javan kanssa ekan kerran tutustumassa Sporttikoirahallilla agilityyn ja pieni mies yllätti mut kyllä ihan satasella. Paikka oli uusi, ihmiset ja koirat uusia paria tuttua lukuunottamatta. Tehtiin siis ihan vapaat treenit, jossa meidän tarkoitus oli lähinnä vaan tutustuttaa Javaa sisähalliin, leikkiä ja tehdä jotain pieniä juttuja leikin varjolla.

Ensinnäkin pieni mies ansaitsee mamman vilpittömät ihailut sen asenteesta. Toinen oli niin reipas! Ei mitään haukkumisia, kyräilyjä, jännittelyjä vaan häntä heiluen se viipotti tulla mun perässä, vaikka muitakin oli treenaamassa samalla alueella ja haukkumistakin kuului. Samalla käytin toki tilaisuuden hyväksi seisottamalla sitä hälyn keskellä ja myös nakittamalla Sarin vähän kopeloimaan pentua pöydällä. Palkaksi luonnollisesti paljon evästä poskeen.

Myös kaikkeen tekemiseen toisella on ihana asenne. Kokeilin ruoka- & lelupalkkaa ja molemmat tuntuvat toimivan ja motivoivan. Pienen mielestä puuhaaminen on kivaaaa! Välillä oli jopa vaikeeta saada toinen vetämään henkeä, kun ei tohdi tehdä kun pieniä pätkiä treeniä kerrallaan ja toinen kattoo silmät loistaen, et "miks me jo nyt lopetetaan :O". Tehtiin putkea (tää koira meni jo lopuks pitkää putkea, joka oli vielä vähän taitettu!), siivekkeiden välistä ohjaamista ilman rimaa, käteen kutsumista ja vielä vähän keppejä juoksemalla vauhdilla kahden välistä & imuuttamalla keppien ympäri.

Nyt se pieni karvalakki nukkuu tyytyväisenä kerällä mun kyljessä kiinni ja mamma on ihan <3.


3 kommenttia:

 1. Ihanaa!!! Wilson iskä on ylpee pojastaan!!
  Javalle ja vaimo Natille paljon rapsuja ja pusuja!

  Sanna ja Wilson

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että Napella ja Javalla on nyt ihka oma blogi! =D Täällä vakkarilukijapoppoo ilmottautuu! =) Rapsut ja paijaukset kaksikolle!

  VastaaPoista
 3. Wau! Hyvä Java ja Satu!
  Kasvattimamma on tosi ylpeä reippaasta pikkumiehestä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)