16.1.2010

KuulumisteluaViikon hiljaiselo pitää laittaa työn piikkiin, joka joskus häiritsee vapaa-ajanviettoa. Tällä kertaa sattui myyntikokous Tahkolle viikoksi, joten sinnehän se oli sitten ilman mukinoita lähdettävä ja pitkin hampain jätin myös hauvat pakkaamatta mukaan. Koiruudet jäi pitämään Kaiukselle seuraa ja ilmeisen hyvin on viikko vierähtänyt. Onne vaan niin taitavia <3

Sunnuntaina ennen lähtöä oli vielä ESS:n shelttilenkkiä Nurmijärven takana. Tiukka pakkanen meinasi tosin jättää lenkin tapahtumatta ja foorumilla vielä muutamaa tuntia ennen kovasti keskusteltiin lämpötiloista. Mun nyt oli pakko jossain hauvat kuitenkin ulkoiluttaa, eikä -15 noille ole onneksi vielä liian paha. Heitettiin siispä koko köörille nutut niskaan ja lähdettiin sheltilenkkeilemään. Napattiin vielä matkalta mukaan Retu -sheltti omistajineen, koska mitä enemmän shelttejä, sen parempi :)


Nippenaperuusi uudessa talvitakissaan shelttilenkkeilemässä
(tai oikeesti soon Javan, mutta sopivampi vielä Natille ;)

Tiukasta pakkasesta huolimatta paikalle saapui pikaisen laskutoimituksen mukaan 11 shelttiä ja mukana oli myös uusia tuttavuuksia. Kiitos tosiaan meidänkin puolesta kaikille paikalle saapujille! Mulla oli luonnollisesti kamera-aparaatit messissä, mutta yhtä luonnollisesti väärällä putkella. Siitä saa aina lisäpisteitä ;) Metsän siimeksessä telelle ei oikein valo riitä ja siks toisekseen laajakuvalla olis saanu ylipäätään kuvia, kun koiratkin pääasiassa kävelivät polkua pitkin. Senkin kaupunkilaishauvat :)) Mun kuvat löytyy Picasasta.


Javasta ei tullut sitten yhtään kunnon kuvaa ja tässä selitys.
Mammanpoika! (Kuva: Katzcun mies)

Näin upeissa maisemissa lenkkeillään täälläpäin ehkä kerran miljuunassa
vuodessa (Kuva: Katzcun mies)

Kotiinpaluun kunniaksi lähdettiinkin Javan kanssa heti lauantaiaamuna shoppailemaan. Kallion Mustissa ja Mirrissä on ollut reilun viikon ajan loppuunmyynti ja luonnollisesti olen sitten itsenikin sieltä löytänyt. Itseasiassa bongasin koko jutun ihan puolivahingossa Facebookin Live Feedistä, kun muut siitä keskustelivat, joten thanks FB for pimping my life :D No juu, viikko sitten kävin ostamassa sieltä Hurtan talvimanttelin puoleen hintaan, jotain leluja ja Top Caniksen heijastinhihnat molemmille (toiselle punainen ja toiselle sininen, tärkee!).

Tarjoukset näköjään koveni siinä viikon aikana ja sit olikin jo ruuat -50% & tarvikkeet -70%, jolloin me tietty lähdettiin vielä sosialistamisen varjolla apajoille. Java oli jälleen kerran kovin reipas, vaikka kaupassa joku terrieriärrieri vähän koittikin Jalmulle rähistä. Pieni pinokkio herätti myös huomiota kaupassa, kun tosi monet tuli ihailemaan ja kyselemään ikää. Siellä me sitten hyvin oikeaoppisesti valkkailtiin luita yhdessä :) Tällä kertaa mukaan lähti myös Hurtan sadehaalari, kun hintaa ei ollut juuri mitään. Käyttöä sille ei varmaan kovin paljoa tule, mutta onhan se hyvä olla olemassa, jos on vaikka johonkin näytelmiin menossa ja keli on yhtä kukkea kuin se Suomessa voi olla, ts. vettä taivaan täydeltä ja kuraa polviin asti.


Java keimailee <3

Lauantai-iltapäivän ratoksi saatiin Tiinan poppoo Luka + Nikita viihdyttämään meitä lenkin merkeissä. Lähdettiin sitten tuohon merenjäälle tassuttelemaan hauvalauman kanssa, kun umpihanki tekee hyvää niin koirille kuin omistajille. Tehtiin sitten varmaan 1,5h lenkki kaikenkaikkiaan ja tuloksena oli kaksi kappaletta hyvin tyytyväisen oloista, väsynyttä hauvaa. Ja totuudennimissä on hyvä tunnustaa, että omistajakin nukkui päikkärit ;)


Riekkumisleikki jee!

Nati lempiharrastuksen tohinoissa niin tiukasti,
että Nikita saa tassua naamaan ja Javakin
vaan tuijottaa luukkuu levällään mahdotonta toimintaaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)