29.1.2010

Eskaria ja juoksuja

Siinäpä ne meidän päällimmäiset kuulumiset. Nippenappe päätti sitten aloittaa juoksunsa ja kyllä sitä ollaan taas niin uroksen kipeitä että. Neidin viime aikojen korvaton käytös taitaa myöskin selittyä tällä hormoonien yliannostuksella, kun on vaan ne miehet mielessä. Joka paikkaan lenkkipolun varressa pitää myöskin olla jättämässä "rakkauskirjeitä", ettei potentiaaliset viriilit poikakoirat vahingossakaan jää tästä tiedosta paitsi. Voisi kuvitella, että tuossa yhdessä kakarassa olisi Natille ihan tarpeeksi syytä pitää koipensa ristissä tai ainakin olla huutelematta sen enempiä. Ilmeisesti tämä pieni "yh-äiskä" toivoo, että seuraavalla kerralla iskä ottais mukulat hoitoonsa ;).

Toistaiseksi näyttäisi nämä ensimmäiset juoksut menevän vielä ihan mukavasti saman katon alla. Tosin riskien minimoimiseksi tärppien aikaan muuttavat päiväsaikaan eri huoneisiin, ettei kävisi pienissä mielissäkään harrastaa vilppiä selän takana. Ainakaan Java ei mitenkään kamalasti kiinnitä huomiota mamman tämän hetkiseen tilaan, joten hyvä näin. Jatkossa ajattelin pistää toisen juoksujen ajaksi evakkoon, jos jompikumpi vaan jollekin siksiaikaa hoitoon kelpaa :D

Javalle ei kuitenkaan ole vielä kerrottu, että sillekin on tapahtumassa suuria ja jänniä asioita. Meidän pieni kakara kun lähtee eskariin! Mennään vähän pentukursseilemaan HSKP:n järjestämänä, jotta tuosta viikarista kasvaisi edustuskelponen junnu. Meiltä kyllä taitaa yksi kurssikerta jäädä työmatkan takia väliin, mutta pistetään sitten reenaten kotosalla senkin edestä. Ennenkaikkea tosi tärkeää päästä puuhaamaan vieraiden koirien läsnäollessa asioita. Ja omistajan kannalta hienointa on se, että reenit on ATD:n hallissa, eikä missään tuulisella Prisman parkkipaikalla.Tänään Jalmupalmulta lähti myös viimeinen kulmuri, joten hammasosasto vaikuttaisi olevan sitä myöten hyvässä vedossa. Näköjään niitä hampaita lähtee sykäyksittäin suorastaan ropisemalla, kun muutama viikko sitten Javan nakertaessa jotain evästä taisi kolme hammasta tippua siinä tohinassa ja nyt parin päivän aikana valikoima naskaleita on löytynyt lattialta. Yksi huoli siis vähemmän, sitten katsellaan miten tuo palperopuoli asettuu. Näillä näkymin kuitenkin erkkari, here we come.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)