5.2.2013

Osteopaatilla

Kävi kyllä ihan huikea tsägä, että sain aamulla soittamalla peruutusajan Jerry Ketolalle samalle iltapäivälle. Aiemmin ei ollakaan hänen vastaanotollaan käyty, mutta paljon kuultu hyvää. Ja samaa voidaan kyllä sanoa itsekin :)



Kaikenkaikkiaan siis hyviä uutisia. Vasemmassa takareidessä oli pieni venähdys, joka tarvitsee vaan muutaman päivän kunnon lepoa nyt, kun alkuhoidolla on sysätty vauhtia paranemiseen. Muutama kevyempi aksaviikko tulee myös, jotta pidetään rasitus kohtuullisissa rajoissa. Saa siis aksata, mutta ei mitään parinkymmenen minuutin ratatreeniä nyt ihan just. Ja uusi aika otetaan helmikuun loppuun, niin tsekataan vielä, ettei ole jäänyt toispuoleisuuksia. Katsellaan viikonlopun kisoja sitten sunnuntaina, notta mennäänkö vaiko eikö.

Samalla käsiteltiin koko piski muutenkin ja tosi hyvässä kunnossa kaveri kaikenkaikkiaan on. Selkäranka hyvässä joustavassa kunnossa ilman lukkoja tai jumituksia, raajoissa liikerajat hyvät (vasen etujalka hitusen tiukempi hauiksesta taaksepäin venytettäessä), nivelet ja nivelsiteet hyvät. Hieman tiukat lavat (kuten aiemminkin), mutta se nyt on kuulemma aksakoirien tyyppivika, kun niin paljon duunia joutuu etupäällä tekemään. Lapoja voisi omatoimisesti vähän irrotella ja myös noita rintalihaksia.


Äärimmäisen tyytyväinen olen siis tällä hetkellä omaan hysteerisuuteeni tuon koiran liikkumiseen. Herkästi olisi voinut jäädä huomaamatta koko asia, kun Herra Jalmarin mielestä rata on tehty jatkuttavaksi vaikka koipi kainalossa. Eikä siis mitään oireita tänäänkään, vaan töistä kotiin tullessa täällä sinkoili yksi pilkullinen eläin jokaiseen ilmansuuntaan silkasta näkemisen ilosta. Onneksi en myöskään venyttele koiraa (muuten kuin namilla ym. jossa se tekee liikkeen itse), koska tässäkin tilanteessa venyttely olisi pahentanut asiaa. Lihaksessa on siis pieni suojakramppi, jota väkisin kiskomalla saa lihassäikeitä rikki. Jos jotain olisi voinut petrata, niin kylmähoito illan aikana olisi ollut bueno. Harmi vaan, kun en saanut paikallistettua vikakohtaa.


Löysin parin viikon takaisia ihania aurinkoriekkumiskuvia duosta, joten laitetaampas ne nyt tähän postaukseen mukaan. Ettei mene ihan tylsäksi! Ja tuossa viikon kuluttua pitäisi kuulla vielä uutimia saadaanko Javalle kevätpentue, joten peukut pystyssä. Ei ainakaan herra J:n suorituksesta jää kiinni, kun ekoilla treffeillä homma oli hoidossa viiden minuutin tutustumisen päätteeksi ja tokalla kokonaista pari minuuttia ehti kulua daamin saapumisesta ovesta sisään ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)