21.2.2013

Vähän erilainen reenivilmi

Mulle tuli tuossa tovi sitten mieleen, että jospa ottaisi työn alle sen kammoksutun metallinoudon harjoittelun. Puista kapulaahan se kyllä jo kanniskelee oikein mielellään ja muutamia kertoja otettu metskua kehiin, mut lähinnä sitä on naksuteltu vaan hampaiden kalisuttelusta siihen. Tänään tavoite saada noistoihin vähän häiriötä ja pitotreeniä. Muutenkin mun mielestä noiden tokon ylempien liikkeiden harjoittelu on paljon hauskempaa temputtelua, kuin ALO:n tahkoaminen, joten miksipä niitä ei sitten tekisi.

Tässä siis muutaman minsan treenituokio, joka on järjestyksessään ehkä kolmas, jossa Jalmari nostaa kapulan. Ohjelmassa siis vaihtelevasti nostoja ja pitoja. Mä en yleensä palkkaa sitä kädestä etenkään kapulan kanssa, ettei ala kytätä mahdollisia nameja, mutta tässä satun nyt niin tekemään muutamastakin syystä. Ensinnäkin metallin kolina parketille on sen verran härski ääni, että koitan pelastella kapulan ennen sitä ja toisekseen tuo tuskin kovin hyvältä tuntuu koirankaan varpaassa. Nii, ja jos koira katoilisi kuvasta, ni olisin joutunut näkemään vaivaa editoinnissa ;) Jos ei muuta, niin hyvän lisähäiriön siinä sai rakennettua, kun lupa tiputtaa on vasta naksusta. Häiritsenkin sitä aika paljon heiluttelemalla käsiä ja koputtelemalla kapulaa, joten erityisen tyytyväinen olen siihen, että se pudotti vaan kerran ennakoiden. Ja silloinkin älysi itse noukkia kapulan takaisin.

Sheippaamalla opetetun koiran kanssa on superkiva opetella uusia juttuja. Javallakin riittää touhukkuus eri toimintojen tarjoamiseen, vaikka ei heti alakaan palkkaa sataa. Ja se selkeesti tietää, että multa on turha odottaa mitään käskyjä, vaan olin itseasiassa koko pätkän ihan hiljaa (paitsi tietty kehuin onnistuneet). Tässä on siis tyylinäyte koirasta, joka ei ole kantanut mitään lusikoita pentuna ja metskun osa-alueet opetettu sellaisenaan ilman teippejä tai mitään muuta häivytettävää.

Jalmari teh Metallimies, silvuplee:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)