15.5.2011

Pikapäivitys

Nyt on pakko sipaista pikapäivitykset ihan jo siitä riemusta, että meillä on kotona se sellainen INTTERNETTI. Oumaikaad, tiäkkö, se on se juttu, kun voi himasta käsin olla yhdessä muuhun maailmaan :O Meillä asti tämän nykyteknologian tuleminen kesti vaan 4,5kk muutosta, joten aika sukkelaa piuhanvetoa kaikkiaan. Mutta koska nyt on Teh Netti, voin juhlia sitä vaikkapa julkaisemalla yhden kuvan blogissa - nytkun näidenkin lataaminen on silkkaa juhlaa.

Tässäpä siis Jalmarin evoluutio viimeisen puolen vuoden aikana, kun junnarista on tullut nuori:Siis sehän alkaa näyttää koiralta?! :)) Aika soma.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut The Netistä. ;) Meille samainen pistettiin jo nyt tilaukseen, vaikkei muuttopäivästä ole mitään hajua. =) Ei tarvii sitten kärvistellä. =)

    Kyllä noi koirapojat sitten osaa muuttua, näinkin lyhyessä ajassa. =O Komea pikkupilkku se on! <3 Terkut myös pilkun mamille!

    VastaaPoista
  2. Juu meilläkin oli sellainen jo tilauksessa viime marraskuusta, mutta sitten tulikin monia mutkia matkaan :D Mutta kyllä nyt kelpaa, netti ja kaikkea ja ihan kotona.

    Pilkku kiittää & kumartaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)